MAHI HUA KOREUTU
Whakawhitiwhiti Utu wariu

 

Ko nga utu hinu i heke tata ki te 3% i te hokinga mai o nga taonga ki nga waahi penei i a Libya me te ngoikore o te tono

China Petroleum News Center

13th, Oketopa 2020

Ko nga utu hinu o te ao i pehia ki te kati mo te 3 paiheneti i te Mane i te mea ka hoki ano te mahi maru o Libya, Norway me te Moana-a-Kiwa o Mexico, i kii a Reuters i te Wenerei. 

Noema WTI heke mai i heke $1.17, 2.9% ranei, ki te noho ki $39.43 he oko i runga i te New York Mercantile Exchange, te taumata iti rawa i roto i te wiki.Brent masivesivá mo te tuku Hakihea i heke $1.13, ranei 2.6 ōrau, ki $41.72 he oko i runga i te ICE Futures Whakawhitinga i Ranana.

Ko te mara o Sharara, te mea nui rawa atu i roto i te mema OPEC o Libya, kua nekehia mai i te kaha majeure, me te whakaputanga ka piki ake ki te 355,000 b / d, ka kii te ripoata. Na te kore o Libya i tapahia, ko te pikinga o tana putanga ka wero i nga mahi a OPEC me tana tapahi i nga Hoa ki te aukati i te tuku i roto i te kaha ki te whakapiki i nga utu.

I kii a Bob Yawger, te tumuaki mo nga wa kei mua i Mizuho, ​​ka puta he waipuke o te maru Ripia "kaore koe e hiahia ki enei taonga hou. He korero kino tera mo te taha tuku".

I taua wa, ko te awhiowhio Delta, i heke i tera wiki ki te huripari i muri mai i te ngahuru, i tera wiki te whiu nui rawa atu ki te hanga hiko i te US Gulf of Mexico i roto i nga tau 15.

I tua atu, kua timata ano te mahi hinu me te hau, a ka hoki mai ano i muri i te hokinga mai o nga kaimahi o te mara hinu o te takutai moana o Amerika ki te mahi i te Ratapu whai muri i te patu.

Ko nga kirimana e rua i mua i te marama i piki ake i te 9 paiheneti i tera wiki, ko te nui rawa atu o ia wiki mai i te marama o Hune, ka kii te ripoata. tata ki te 25 paiheneti te hanga hinu me te hau o te whenua. Na te patu kua tapahia te hanga hinu o Te Tai Tokerau ma te 300,000 peera ia ra.(Zhongxin Jingwei APP)


Wā tuku: Oketopa-19-2020
  • Tōmua:
  • Panuku: